Η Εταιρεια Μας

Φουρνογλυκίσματα της Ν. Μελιγγιώτη & Υιοι Ο.Ε

Εργαστήρι Κουλουροποιίας

Απο το 1990 το Φουρνογλυκίσματα της Ν. Μελιγγιώτη & Υιοι Ο.Ε προσφέρονται στην πιο μεγάλη ποικιλία. Τα φουρνογλυκίσματα παρασκευάζονται μετα απο παραγγελίες με αγνά υλικά και σωστές αναλογίες, ωστε να παραδίδονται πάντα φρέσκα και να διατηρούνται περισσότερο χρόνο. Η άμεση παράδοση στο κατάστημα σας και η υψηλή ποιότητα παρασκευής κάνουν τα φουρνογλυκίσματα Μελιγγιώτη τον πιο έγγυρο συνεργάτη σας.

Παράδοση στην ποιότητα

Αντλώντας έμπνευση από την οικογενειακή μας παράδοση και έχοντας ως βασική αξία μας την ποιότητα δημιουργούμε μοναδικά χειροποίητα προϊόντα από τις καλύτερες και πιο αγνές πρώτες ύλες. Φροντίζουμε το όνομα Ν. Μελιγγιώτη & Υιοι Ο.Ε να ταυτίζεται πάντα με την παρασκευή των ποιοτικότερων φουρνογλυκίσματων.

ISO 22000:2018

To ISO 22000:2018 είναι ένα πρότυπο το οποίο εκπονήθηκε από το Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO) και προδιαγράφει τις απαιτήσεις που πρέπει να ικανοποιούν οι επιχειρήσεις που εμπλέκονται στην αλυσίδα των τροφίμων ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια των προϊόντων τους από την παραγωγή μέχρι την κατανάλωση.
H εταιρία Φουρνογλυκίσματα της Ν. Μελιγγιώτη & Υιοι Ο.Ε από το 2014 πιστοποιείται συνεχώς, και δείχνει με αυτόν το τρόπο την μεγάλη προσοχή που δίνει στα ποιότητα των προϊόντων και τους καταναλωτές.

22000-2018 certified

ISO 22000-2018 Certified Company

1990

Φουρνογλυκίσματα Μελιγγιωτη το ξεκίνημα με μεγάλη μας αγάπη και το μεράκι για τα φουρνογλυκίσματα.

1998

Μετά απο μια επιτυχημένη πορεία οι ιδιοκτητες πλεόν εγκαταστάσεις είναι γεγονός.

2014

Απο το 2014 η εταιρία Φουρνογλυκίσματα της Ν. Μελιγγιώτη & Υιοι Ο.Ε λαμβάνει την πιστοποίηση ISO 22000:2018 επιβεβαιώνοντας την προσοχή και την μεγάλη σημασία που δίνει για τα προϊόντα της.

Παράγουμε προϊόντα που διατηρούν τις αυθεντικές γεύσεις της οικογενειακής μας παράδοσης !

 

Η τεχνη

Η τέχνη του χειροποίητου και ο παραδοσιακός τρόπος παρασκευής των προϊόντων είναι βασικό χαρακτηριστικό της φιλοσοφίας Ν. Μελιγγιώτη & Υιοι Ο.Ε.

Μετάβαση στο περιεχόμενο