Πολιτικη Επιστροφων

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους εντός προθεσμίας 3 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα και με την προϋπόθεση πως δεν έχει ανοιχτεί η ατομική συσκευασία τους.

Πριν την επιστροφή προϊόντων θα πρέπει να μας ενημερώσετε καλώντας στο 26510-58080 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail nik.meliggiotis@gmail.com εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων.

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μόνο στις ακόλουθες περιπτώσεις:
α) όταν με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της «Μελιγγιώτης Φουρνογλυκίσματα» πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, κ.λ.π.) , και
β) όταν υπάρχει πρόβλημα/πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (ποιότητας).
Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση. Δεν θα πρέπει να έχει γίνει χρήση του προϊόντος.

Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από Δελτίο Αποστολής.

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 3 ημερών τότε η «Μελιγγιώτης Φουρνογλυκίσματα» δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με την εταιρεία «Μελιγγιώτης Φουρνογλυκίσματα» τηλεφωνικά στο 26510-58080 ή με email στο nik.meliggiotis@gmail.com.

Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να γίνει μέσω εταιρίας courier (με χρέωση του πελάτη – αλλιώς δεν θα γίνεται δεκτή). Επίσης δεν γίνονται αποδεκτές επιστροφές μέσω ταχυδρομείου, μεταφορικών, ΚΤΕΛ κ.α.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
• Έχετε δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας κατά την παράδοση της και μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία είναι λάθος.
• Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέσετε το 26510-58080 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας
• Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 26510-58080 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail nik.meliggiotis@gmail.com εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο